Zorginstellingen

Voor zorginstellingen ben ik beschikbaar voor:

Kortdurende of langdurige waarnemingen voor specialisten ouderengeneeskunde, bij uitbreiding van werkzaamheden, ziekte of vacatures.

Projecten die een specifieke expertise vereisen, zoals samenwerking met huisartsen in de eerste lijn of specifieke doelgroepen, zoals jonge mensen met dementie en ernstige of bijzondere gedragsproblemen bij dementie.

Ervaring

Sinds januari 2003 ben ik geregistreerd als specialist ouderengeneeskunde. Sindsdien heb ik uitgebreide ervaring opgedaan, zowel extramuraal als intramuraal en zowel op somatisch als psychogeriatrisch gebied. Meerdere keren heb ik nieuwe behandelbedden opgestart op nieuwe locaties. In 2005-2006 heb ik de kaderopleiding Psychogeriatrie gevolgd en ben ik geregistreerd als Kaderarts Psychogeriatrie.

Ik heb uitgebreide ervaring in de behandeling van jonge mensen met dementie en als consulent op het gebied van ernstige en bijzondere gedragsproblemen. Daarbij heb ik meerdere jaren ervaring als Bopz-arts en sinds 1 januari 2020 ook als Wzd-functionaris.

Van 2007 tot en met 2010 heb ik als zelfstandige gewerkt voor diverse zorginstellingen in het zuiden en zuidwesten van Nederland: Aafje, SVRZ (locaties De Vurssche en Ten Anker), WVO Zorg (locatie Ter Reede), Pieter van Foreest (locaties Stefanna en De Kreek), Thebe (locatie Elisabeth), Careyn (locatie De Plantage), De Wever, Vitalis Woonzorg Groep, De Riethorst Stromenland en Argos Zorggroep.

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam (geweest) voor: Jacobahof Zorgvilla en de Catharina Stichting in Oostvoorne, Stichting Alerimus in de Hoeksche Waard, Dagelijks Leven Zorg, Stichting Laurens, lokatie Antonius Binnenweg in Rotterdam, Stichting Geriant in Noord-Holland en Berckendael Zorgvilla in Berkel en Rodenrijs.

Tarieven

Tarieven worden in overleg vastgesteld en zijn afhankelijk van de duur, inhoud en omvang van de opdracht.

©2017 Copyright - Praktijk Borsje
error: Deze content is beveiligd !!